By Lynn

Retourzendingen

Verzending

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een e-mail met daarin je aankoopbevestiging. ByLynn verzend items binnen Nederland. Items worden maximaal binnen 2 werkdagen verzonden. Op drukke momenten kan dit ooit langer duren. Je kunt verwachten dat het pakket na verzending binnen 1 tot 2 werkdagen binnen is. Uiteraard is het mogelijk om een spoedverzending aan te vragen. Dit kan door het sturen van een mail naar info@by-lynn.nl.

ByLynn hanteert verzendkosten van €3,95.

Retourneren

Het ontvangen item niet zoals verwacht? Jammer! De mogelijkheid om te retourneren is er uiteraard. Meld je retour aan via info@by-lynn.nl. Vermeld hierbij je ordernummer en welk item je graag wilt retourneren. ByLynn hanteert een retourtermijn van 14 dagen. Voeg het retourformulier aan je retour bestelling toe. Het retourformulier kun je hier downloaden. De retourkosten zijn geheel voor eigen kosten. Vraag bij het retourneren van jouw item altijd om een verzendbewijs met Track & Trace code. Zonder deze code kan ByLynn niks voor je betekenen, in geval van verlies door het verzendbedrijf.

Retour adres: Rodenburgseweg 6 5473RH Heeswijk-Dinther

Retourvoorwaarden:

– Het item dient in de originele verpakking geretourneerd te worden
– Het item bevat geen gebruikssporen
– Het item dient binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden
– Het item moet voorzien zijn van het originele label
– Sieraden kunnen alleen worden geretourneerd indien de originele verpakking nog intact is.

Het item moet voldoen aan de retourvoorwaarden, om de terug betaling te kunnen realiseren. Na ontvangst van een retourzending wordt binnen 14 dagen jouw retourzending verwerkt en zal de terugbetaling in werking gezet worden. Hierover ontvang je een e-mail met daarin verdere informatie over de terugbetaling.